How to lower your BPM in 24 easy steps

Strada sparta, vaza intacta, a hot wet bitch on a partly cloudy day. Lipsa de pareri dezgroapa mortii. The mind wanders and the body strays. Din cate bucati mici se face un nimic, din cate nimicuri supralicitate se face un brat vartos de nevoi. Dulapul de tricouri ironice ale vietilor insemnate. A "meaningful" insemnatate, de doi lei castrati jumate. 

Picioare in x, picioare in v. Un cromozom lipsa la y. 

Oras de hoti, oras cu spume, caine intins pe asfalt ca muschiul in tigaie, o shaorma la reducere si o tristete inainte de culcare. Buchet incins mai jos de brau la hora din sat, cinspe late bloomeri intr-o cursa secundara, cu un arbitru beat. O adam si un eva, dati jos din copac, facuti instant transhumanisti, facuti sa nu faca pe plac.

Reactii chimice neasteptate. Un ah mic de sfarsit.

Daca as avea 24 de ani, le-as face pe toate. As renunta la tot ce m-ar putea tine in spate, apoi m-as uita in urma si as suspina dupa ele, dupa ei si dupa mine, cu genele incercanate si degete incordate, ca dupa o mancarime ce-ti lipseste. As purta hoodies si mesaje asortate, si m-as plimba printr-o zona belea, as admira scuipatii si scuipatele, m-as inhaita, m-as minuna. Da am aproape 25. 


2 comentarii:

Unknown spunea...

She walks in beauty, like the night
Of cloudless climes and starry skies;

so.sorry spunea...

tot inainte!